Skip to content

Recruiter

Wij zijn op zoek naar een Recruitment Talent die helpt om Smarlet, Cleanprofs en andere nieuwe labels verder op te bouwen. Heb jij al eerder ervaring opgedaan in de recruitment branche of heeft een baan als recruiter jou altijd al aangesproken? Dan is dit jouw kans!

Waar zijn we naar opzoek?

Jij werkt voor Smarlet en Cleanprofs. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Voorburg. Aanpakken en hard werken zit in ons DNA, onze mensen zetten elke dag alles op alles om de organisatie(s) te laten groeien. Vanuit het hart, continu op zoek naar vernieuwing en een niet te temmen drive. Werken bij ons betekent samenwerken aan succes, veel aandacht voor zelfontwikkeling en een hecht team van professionals die net zo ambitieus zijn als jij.

Als recruiter zal je opzoek gaan naar werknemers die goed aansluiten bij ons team en behoeftes. Door jouw recruitment skills zullen wij goede werknemers kunnen binnenhalen die gepassioneerd zijn en écht het verschil kunnen en willen maken in ons bedrijf.

Zie jij jezelf al als deze belangrijke schakel bij ons op de werkvloer? Dan zijn wij zeker opzoek naar jou!

CAO comform​ salaris

Reiskosten vergoeding

Interne
coaching

Promotie mogelijkheiden

Wat biedt
Smarlet jouw?

Met jarenlange ervaring als detacheringsorganisatie heeft Smarlet een missie opgezet om het bedrijfsleven te voorzien van professionele marketeers, sales medewerkers en schouwers. Om deze missie te volbrengen hebben wij jou nodig. 

Wij bieden jou een ontspannen werkomgeving en -ervaring waar in je vrij kan bewegen. Daarnaast wordt er uiteraard hard gewerkt om onze partners en klanten te voorzien van een service van hoge kwaliteit! Daarom zal je vaak terugkoppelingsmomenten hebben met ons.

Daarnaast geven wij jou graag meer verantwoordelijkheden als we merken dat jij hiervoor geschikt bent.

Wie ben jij?

Wat staat er tegen over?

Heb je intresse in de vacature?

solliciteer direct!

Recruiter