Skip to content

Glasvezel Schouwexpert​

Heb jij technische kennis en vind je het leuk om als Schouwexpert voor glasvezel aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en reageer snel!

Waar zijn we naar opzoek?

Als Schouwexpert zorg jij ervoor dat klanten de beschikking krijgen over glasvezel. Je bezoekt speciaal geselecteerde gemeentes, waar mensen een aankondiging hebben gehad voor de aanleg van glasvezel. Je stelt samen met de klant een technisch rapport op voor de aanleg van glasvezel. De klant hoeft op dat moment geen keuze te maken voor een provider, je maakt alleen de aansluiting voor de klant mogelijk zonder dat daar kosten aan verbonden zijn.

Je bent een belangrijke schakel in het realiseren van glasvezel. Het technisch rapport dat jij opstelt met de klant wordt gebruik door de monteurs om glasvezel aan te leggen bij de klant. Door jouw aanpak loopt de installatie na jouw bezoek gesmeerd.

Ben jij commercieel ingesteld, heb je een sky-high doorzettingsvermogen, ben je communicatief sterk en technisch aangelegd? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

Een goed salaris

CAO comform

Reiskosten
vergoeding

0,19 cent met kilometer

iPad en kleding

Zodat jij perfect voor de dag komt

Doorgroei-
mogelijkheden

Met de juiste attitude kom je ver

Wat biedt
Smarlet jouw?

Met jarenlange ervaring als detacheringsorganisatie heeft Smarlet een missie opgezet om het bedrijfsleven te voorzien van professionele marketeers, sales medewerkers en schouwers. Om deze missie te volbrengen hebben wij jou nodig. 

Wij bieden jou een ontspannen werkomgeving en -ervaring waar in je vrij kan bewegen. Daarnaast wordt er uiteraard hard gewerkt om onze partners en klanten te voorzien van een service van hoge kwaliteit! Daarom zal je vaak terugkoppelingsmomenten hebben met ons.

Daarnaast geven wij jou graag meer verantwoordelijkheden als we merken dat jij hiervoor geschikt bent.

Wie ben jij?

Wat staat er tegen over?

Heb je intresse in de vacature?

solliciteer direct!

Glasvezel Schouwexpert