Skip to content

Commercieel Adviseur

Krijg jij een glimlach als een klant tevreden is? Blijf jij graag betrokken bij jouw klanten en bouw je graag nieuwe klantrelaties? Houd jij ervan om in teamverband, maar ook zelfstandig te werken? En maak jij graag deel uit van een groeiende organisatie? Lees dan snel verder!

Waar zijn we naar opzoek?

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de openstaande vacature voor commercieel adviseur in de buitendienst. Hiervoor hebben wij partnerschappen met grote A-merken zoals Ziggo, Vodafone, Essent, Vattenfall, Greenchoice waar we ook al super lang mee samen werken. Binnen deze openstaande vacature ben je verantwoordelijk voor het benaderen van zowel oude/nieuwe als bestaande klanten om te kijken of je iets voor hun kan betekenen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het behoud van je eigen klanten en dat is iets waar jij uitdaging in moet vinden.

Maakt deze beschrijving jou enthousiast, maar heb je weinig tot geen ervaring? Geen probleem. Wij bieden interne opleidingen en trainingen aan.

Heb je wel ervaring en tevens ook ambities, dan mag je ook solliciteren voor een leidinggevende functie bij ons.

Een goed salaris

CAO comform

Reiskosten
vergoeding

0,19 cent met kilometer

Bedrijfsfeesten

Wij houden ervan om samen te genieten van het leven

Promotie-
mogelijkheiden

Met de juiste attitude kom je ver

Wat biedt
Smarlet jouw?

Met jarenlange ervaring als detacheringsorganisatie heeft Smarlet een missie opgezet om het bedrijfsleven te voorzien van professionele marketeers, sales medewerkers en schouwers. Om deze missie te volbrengen hebben wij jou nodig. 

Wij bieden jou een ontspannen werkomgeving en -ervaring waar in je vrij kan bewegen. Daarnaast wordt er uiteraard hard gewerkt om onze partners en klanten te voorzien van een service van hoge kwaliteit! Daarom zal je vaak terugkoppelingsmomenten hebben met ons.

Daarnaast geven wij jou graag meer verantwoordelijkheden als we merken dat jij hiervoor geschikt bent.

Wie ben jij?

Wat staat er tegen over?

Heb je intresse in de vacature?

solliciteer direct!

Commercieel Adviseur