Skip to content

Adviseur/Verkoper buitendienst

Krijg jij een glimlach als een klant tevreden is over jouw persoonlijk advies? Blijf jij graag betrokken bij jouw klanten? Houd jij ervan om in team-verband, maar ook zelfstandig te werken? En maak jij graag deel uit van een groeiende organisatie? Lees dan snel verder!

Waar zijn we naar opzoek?

Voor onze partners, waaronder Ziggo, Essent, Vattenfall, Greenchoice en Vodafone voeren wij marketing en sales activiteiten uit. Gezien de ontwikkelingen van de afgelopen jaren is een goed advies en eerlijk advies belangrijker dan ooit. Binnen deze uitdagende functie zorg jij ervoor dat je dagelijks onze (potentiële) klanten bezoekt en adviseert.

Het meest belangrijkste is een passend en goed aanbod bieden aan de klant en dit vervolgens te sturen richting een verkoop. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het behoud van je eigen klanten.

Ben jij commercieel ingesteld, luister je graag, denk jij in oplossingen en ben jij het zonnetje in huis én op de werkvloer? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

CAO comform salaris

Reiskosten vergoeding

Coaching

Doorgroei mogelijkheden

Wat biedt
Smarlet jouw?

Met jarenlange ervaring als detacheringsorganisatie heeft Smarlet een missie opgezet om het bedrijfsleven te voorzien van professionele marketeers, sales medewerkers en schouwers. Om deze missie te volbrengen hebben wij jou nodig. 

Wij bieden jou een ontspannen werkomgeving en -ervaring waar in je vrij kan bewegen. Daarnaast wordt er uiteraard hard gewerkt om onze partners en klanten te voorzien van een service van hoge kwaliteit! Daarom zal je vaak terugkoppelingsmomenten hebben met ons.

Daarnaast geven wij jou graag meer verantwoordelijkheden als we merken dat jij hiervoor geschikt bent. 

Wie ben jij?

Wat staat er tegen over?

Heb je intresse in de vacature?

solliciteer direct!

Adviseur/Verkoper buitendienst