Skip to content

Totaaloplossing voor uw bedrijf.

Smarlet is uw partner op het gebied van face-to-face klantcontact. In het floreren van uw bedrijf is het ons doel om u in de communicatieve werkzaamheden te ondersteunen. Zo staan wij beiden in onze kracht.

Wij zijn bekwaam om de beste service te verlenen.

Met jarenlange ervaring als detacheringsorganisatie heeft Smarlet een missie opgezet om het bedrijfsleven te voorzien van professionele marketeers, schouwers en sales medewerkers. Om deze missie te volbrengen doen wij aan intern opleiden, zodat onze investeringen u de hoge kwaliteit kan garanderen.

Projecten

0

Klanten

0

Werknemers

0

Onze (totaaloplossing)
voor uw bedrijf

Smarlet voorziet u graag met medewerkers die gespecialiseerd zijn in face-to-face klantcontant in meerdere bedrijfstakken. Zo kunt u zich volledig storten op de primaire werkzaamheden binnen uw bedrijf. Wij zorgen voor het klantcontact.

professionele
marketeers

Sales
Medewerkers

Schouw
Team

We take care of your business

Smarlet limiteert zichzelf niet tot één sector. Dit zorgt ervoor dat onze medewerkers breed inzetbaar zijn. Wat uw behoefte dus ook is, wij kunnen deze vervullen. Wat wij aanbieden:

Vacature's

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.